Στο Baba Au Rum θα βρείτε μία προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από ποιοτικά και ιδιαίτερα αποστάγματα και λικέρ, με το ρούμι να κατέχει την τιμητική του. Να είστε σίγουροι ότι θα γευτείτε ανώτερες γεύσεις, που θα σας ταξιδέψουν στην ιστορία του cocktail και τις διαφορετικές κουλτούρες του.

I

The Avant Garde Cocktails

Το κίνημα της Avant Garde αντιλαμβάνεται τον εαυτό της ως μια εισβολή σε μια ανεξερεύνητη περιοχή, καταλαμβάνοντας ένα – προς το παρόν – άδηλο μέλλον. Στο Baba Au Rum δημιουργούμε και σερβίρουμε κοκτέιλ με τον τρόπο που ο αγαπημένος μας avant garde καλλιτέχνης M arcel Duchamp θα έκανε:

«Έχω αναγκάσει τον εαυτό μου να αντικρούσει τον εαυτό μου για να αποφύγω να συμμορφωθώ με τα δικά μου γούστα.»

Ή απλά μπορείτε να πείτε ότι η Avant Garde είναι στα Γαλλικά η λέξη «ανοησίες».

Δείτε τη λίστα
The Avant Garde Cocktails
II

The Rum Society

Το Baba Au Rum έχει αναγνωρισθεί και βραβευθεί ως ένα από τα καλύτερα ρούμι μπαρ του κόσμου. Πλέον περνάμε τα όρια που οι ίδιοι βάλαμε στον εαυτό μας, προχωράμε, δεχόμαστε νέες προκλήσεις και ανακαλύπτουμε νέα, πρωτοποριακά tiki και ρούμι cocktails.

Δείτε τη λίστα
The Rum Society
III

Beers & Wines

Μπορεί να είναι είμαστε γνωστοί για τη μοναδική συλλογή μας από ιδιαίτερα αποστάγματα και λικέρ, παρ’ όλα αυτά είμαστε εδώ για να ευχαριστήσουμε και τους λάτρεις του κρασιού και της μπύρας. Στο Baba Au Rum θα βρείτε Ελληνικό λευκό, κόκκινο και αφρώδη οίνο και διάφορα είδη μπύρας από ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε τη λίστα
Beers & WinesBeers & Wines
IV

H2 O

Αν η διάθεση δεν απαιτεί ένα cocktail, προτείνουμε σπιτικές σόδες και αναψυκτικά με δημιουργικές και αρωματικές παραλλαγές.

Δείτε τη λίστα
H2 O
V

Spirit List

Το να διατηρείς μια από τις μεγαλύτερες συλλογές ρούμι στην Ευρώπη δεν είναι εύκολο. Η δική μας ανανεώνεται συνεχώς 365 μέρες τον χρόνο με μοναδικά αποστάγματα από όλο τον κόσμο. Αν κάτι δεν το βρίσκετε είναι γιατί το ήπιαμε. Ρωτήστε όμως τον μπαρτέντερ για μια πρόταση που δεν υπάρχει στον κατάλογο.

Δείτε τη λίστα
Spirit ListSpirit List