Στο Baba Au Rum θα βρείτε μία προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από ποιοτικά και ιδιαίτερα αποστάγματα και λικέρ, με το ρούμι να κατέχει την τιμητική του. Να είστε σίγουροι ότι θα γευτείτε ανώτερες γεύσεις, που θα σας ταξιδέψουν στην ιστορία του cocktail και τις διαφορετικές κουλτούρες του.

I

The Avant Garde Cocktails

Τα cocktail που πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μια φορά στην ζωή σου, ή η εμπροσθοφυλακή της γεύσης, είναι μια δουλειά πειραματισμού και νεωτερισμών. Πάντα με σεβασμό στην ιστορία της κουλτούρας του cocktail – με τον πρώτο επίσημο ορισμό της λέξης το 1803, αλλά και με το μυαλό μας στραμμένο στον σύγχρονο σκεπτόμενο άνθρωπο που απολαμβάνει τις χαρές της ζωής.

Δείτε τη λίστα
The Avant Garde Cocktails
II

The Rum Society

Το Baba Au Rum έχει αναγνωρισθεί και βραβευθεί ως ένα από τα καλύτερα ρούμι μπαρ του κόσμου. Πλέον περνάμε τα όρια που οι ίδιοι βάλαμε στον εαυτό μας, προχωράμε, δεχόμαστε νέες προκλήσεις και ανακαλύπτουμε νέα, πρωτοποριακά tiki και ρούμι cocktails.

Δείτε τη λίστα
The Rum Society
III

Rum & Chocolate

Παλαιωμένα ρούμια της Καραιβικής σε βαρέλια δρυός με αρώματα βανίλιας και καπνού, συνδυάζονται ιδανικά με σοκολάτα Valhrona, για πολλούς η ποιοτικότερη σοκολάτα του κόσμου, ποικιλίας Caraibe με 66% περιεκτικότητα σε κακάο.

13,00
Rum & Chocolate
IV

Beers & Wines

Μπορεί να είναι είμαστε γνωστοί για τη μοναδική συλλογή μας από ιδιαίτερα αποστάγματα και λικέρ, παρ’ όλα αυτά είμαστε εδώ για να ευχαριστήσουμε και τους λάτρεις του κρασιού και της μπύρας. Στο Baba Au Rum θα βρείτε Ελληνικό λευκό, κόκκινο και αφρώδη οίνο και διάφορα είδη μπύρας από ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε τη λίστα
Beers & WinesBeers & Wines
V

H2 O

Αν η διάθεση δεν απαιτεί ένα cocktail, προτείνουμε σπιτικές σόδες και αναψυκτικά με δημιουργικές και αρωματικές παραλλαγές.

Δείτε τη λίστα
H2 O
VI

Spirit List

Το να διατηρείς μια από τις μεγαλύτερες συλλογές ρούμι στην Ευρώπη δεν είναι εύκολο. Η δική μας ανανεώνεται συνεχώς 365 μέρες τον χρόνο με μοναδικά αποστάγματα από όλο τον κόσμο. Αν κάτι δεν το βρίσκετε είναι γιατί το ήπιαμε. Ρωτήστε όμως τον μπαρτέντερ για μια πρόταση που δεν υπάρχει στον κατάλογο.

Δείτε τη λίστα
Spirit ListSpirit List